Brandskydd 2012 – Tyréns ger 500 kr i rabatt på anmälningsavgiften

Brandskydd 2012 är en nationell konferens om förebyggande brandskydd. Den går av stapeln 10-11 oktober på Täby park hotell i Stockholm. Temat är bla brandskydd i höga hus.

Eftersom konferensen har expanderat har också intresset bland företag i branschen att medverka som arrangörer ökat. Detta har medfört att Brandskydd2012 arrangeras av branschorganisationen BRA – Sveriges Brandkonsultförening och Informationsbolaget tillsammans med Sprinklerfrämjandet och NSD (Näringslivets säkerhetsdelegation).

Konferensen belyser de aspekter av brandskyddet som måste tas hänsyn till vid en ny- eller ombyggnation. I anslutning till konferensen anordnas en utställning där ett antal företag inom branschen presenterar sina produkter och tjänster. På kvällen anordnas en konferensmiddag för alla konferensdeltagare och utställare.

Målgrupp: byggentreprenörer, byggfirmor, arkitektfirmor, elinstallatörer, larminstallatörer, vvs-firmor, fastighetsbolag, industribolag, ventilationsföretag, räddningstjänsten, stadsbyggnadskontor, riskplanerare, brandskyddskonsulter, försäkringsbolag, brand- & säkerhetsansvariga, mfl.

Tyréns erbjuder sina kunder 500 kronor i rabatt på anmälningsavgiften. Det enda du behöver göra är att uppge koden ”tyrens-kund” i samband med anmälan på www.brandskydd2012.se