Brandskyddsledardagarna 2021 och Brandskydd 2021

Bild: Konferens. Unsplash.com. Foto: Headway.io Bild: Konferens. Licens: Unsplash.com. Foto: Headway.io

Bild: Konferens. Licens: Unsplash.com. Foto: Headway.io

Brandskyddsföreningen arrangerar i år Brandskyddsledardagarna 2021 och Brandkonsultföreningen arrangerar Brandskydd 2021. Eftersom deltagarataken för offentliga tillställningar togs bort den 29 september i Sverige kan båda konferenserna genomföras utan begränsingar.

Alla som arbetar med säkerhet och brandskydd kan ta del av intressanta föreläsningar, inspiration och erfarenheter. Företag, myndigheter och organisationer som vill presentera sina tjänster och produkter är inbjudna. Företagsrepresentanter kan också medverka i ett forum där dessa möter politiket, beslutsfattare samt chefer och befäl inom räddningstjänsten i Sverige.

Brandskyddsledardagarna 2021 den 25–26 oktober

Brandskyddsledardagarna går av stapeln den 25–26 oktober på Elite Hotel Marina Tower vid Slussen i Stockholm. Konferensen ger dig möjlighet att träffa kollegor från branschen, nätverka och utbyta erfarenheter. I anslutning till konferensen presenterar företag från branschen dom senaste nyheterna.

Programmet på Brandskyddsledardagarna 2021

 • MBS:s nya föreskrift om tillsyn av enskild enligt LSO.
 • Möjligheternas byggregler.
 • Digitalisering av brandskyddet.
 • Polarbrödsbranden diskuteras.
 • Omställningar inom industrin.
 • Workshop om organisatoriskt brandskydd.
 • Arbetsplatsens utformning (AFS 2020:1).

Mer omBrandskyddsledardagarna 2021 och anmälan

Brandskydd 2021 den 10-11 november

Brandkonsultföreningen som ligger bakom Brandskydd 2021 den 10-11 november hälsar alla intresserade att de är välkomna till  Folkets Hus i Stockholm. Arrangören bjuder in branschkollegor och företag till en konferens för dig som arbetar med brandskyddsfrågor.

Programmet på Brandskydd 2021

 • MSB: Ny tillsynsföreskrift, Nationell strategi bostadsbränder och mycke mer.
 • Bränsleceller för energilagring i byggnader – Risker och möjligheter med vätgas.
 • Utrymningshissar – forskningsläget, ny standard och praktisk tillämpning.
 • Skäligt Brandskydd vid tillsyn i kulturbyggnader.
 • Arbetsmiljöverkets Föreskrifter 2020:1 – ny vägledning från BRA.
 • Forskning om att bygga i trä.
 • Boverket informerar.

Mer om Brandskydd 2021 och anmälan