Lund: BIV inbjuder till informationsmöte om brandskydd i höga hus – 14 juni 2012 kl 16:00

ideon, brandskyddFöreningen för brandteknisk ingenjörsvetenskap (BIV) inbjuder till ett informationsmöte om brandskydd i höga hus den 14 juni 2012 kl 16:00. BIV erbjuder även en guidad visning i Ideon Gateway, som just nu håller på att uppföras i IDEON-området i Lund. Huset är 74 meter högt. Träffen sker i anslutning till Ideon Gateways byggbodar. Bodarna är placerade mot Scheelevägen.

Antalet platser är begränsat. Ordinarie medlemmar har förtur.

Anmälan sker senast 10 juni till David Tonegran, david.tonegran[at]tyrens.se. Skyddsutrustning (skyddsskor, hjälm, reflexväst, handskar, skyddsglasögon) finns att låna, men tag gärna med egen utrustning. Vänligen ange i anmälan om ni behöver låna utrustning.

Läs mer – ladda ner PDF