Nacka kommun arrangerar Äldredagen den 23 nov – Brandskydd på schemat

Äldredagen i NackaLäkemedelsinformation, bullar och brandskydd – allt står på programmet när Nacka kommun på fredag ordnar en dag för de äldre, skriver Nacka kommun på sin hemsida. Bland aktiviteterna presenteras information från föreningen Äldrekontakt

Dagen innehåller upplysningar om brandskydd för älde och en föreläsning om för- och nackdelar med läkemedel. Äldredagen hålls för att uppmärksamma om att 2012 är utsett till Europaår för aktivt åldrande och solidaritet mellan generationerna, skriver NVP.

Under hela dagen kör en minibuss i skytteltrafik mellan Stadshuset och Nacka Forum.

Ur programmet

09:30 Nacka stadshus öppnar dörrarna för Äldredagen.

15:00–15:30 ”Rädda dig själv!” –  Brandskydd för äldr

Hela programmet finns på Nacka.se