Välkommen till konferensen Brandskydd 2012 den 10-11 oktober

Missa inte Brandskydd 2012, en nationell konferens om förebyggande brandskydd. Årets tema på konferensen är Höga hus, uppföljning BBR och Industribrandskydd. Konferensen och utställningen Brandskydd är numera ett etablerat forum för folk inom branschen och har dom senaste åren växt, förra årets konferens var den största sedan vi startade för 6 år sedan.

Brandskydd 2012 belyser de aspekter av brandskyddet som byggherrar, försäkringsbolag, entreprenörer, arkitekter, räddningstjänster, konsulter m.fl. har att ta hänsyn till vid en ny- eller ombyggnation.

Brandskydd 2012 riktar sig till målgruppen Byggentreprenörer, Byggfirmor, Arkitektfirmor, Elinstallatörer, Larminstallatörer, VVS-firmor, Fastighetsbolag, Industribolag, Ventilationsföretag, Räddningstjänsten, Stadsbyggnadskontor, Riskplanerare, Brandskyddskonsulter, Försäkringsbolag, Brand- & säkerhetsansvariga m.m.

www.brandskydd2012.se