Projektledare sökes till Niscayah i Borlänge

Niscayah i Borlänge söker en affärsdriven person intresserad av att bygga långa och goda affärsrelationer. Vill du arbeta självständigt med att driva projekt och tycker om att ta egna initiativ? Ytterligare förutsättningar för att du ska trivas bra i det här jobbet är att du är en god lagspelare som tycker om att samarbeta samt att du gillar struktur, ordning och reda.

Niscayah är det största elektroniska säkerhetsföretaget i Europa och en av de största systemintegratörerna i USA. Niscayah erbjuder säkerhetslösningar för kunder med höga säkerhetskrav såsom bank och post, handel, värme och vatten, transport och logistik samt bensinstationer.

Säkerhetstjänsterna baseras på kundens behov och modern teknologi med koncept inom inbrottssäkerhet, brandskydd, tillträdeskontroll, kameraövervakning, management av säkerhetslösningar, teknisk service, larmcentralstjänster och fjärrtjänster.

www.niscayah.com

Annons

Kontakt
Caroline Haeffner, Rekryteringskonsult, 023-705597, 023-705590, caroline.haeffner [snabela] adecco.se